Prezentacija projekta „Besplatnom obukom do posla“ u Bečeju

Презентација пројекта „Бесплатном обуком до посла“ у БечејуPrezentacija besplatnih obuka namenjenih nezaposlenim licima pod nazivom „Besplatnom obukom do posla“ održana je u Bečeju 07.03.2016. godine u prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje.

Budislav Medurić, direktor Edukativnog centra i Dijana Benka Rosić, direktorka Službe za realizaciju programa razvoja AP Vojvodine, nezaposlenim licima predstavili misiju, ciljeve i kapacitete Centra, vrste obuka koje se sprovode, način prijavljivanja, sertifikate i mogućnost zapošljavanja uz podsticajna sredstva Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova. Takođe su prezentovana iskustva polaznika obuka koji su otvorili sopstvene preduzetničke radnje nakon završene obuke.

Polaznici obuka iz Bečeja, Lidija Milosavljević i Borivoj Božić, predstavili su svoja iskustva sa učešća na obukama u Edukativnom centru.

Nakon prezentacije usledio je razgovor sa prisutnima koji su pokazali veliko interesovanje za učešće na obukama. Postavljali su mnogobrojna pitanja vezano za trajanje obuka, obuke koje su u toku, kao i mogućnostima korišćenja smeštajnih kapaciteta Centra.

07.03.2016.

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone