Najava za „Dan otvorenih vrata“

“Dan otvorenih vrata” će se održati u sredu 11. juna, u 13 časova u Edukativnom centru za obuke u profesionalnim i radnim veštinama, Industrijska 3, Novi Sad.

“Dan otvorenih vrat” posvećen je prezentaciji aktivnosti koje su do sada realizovane u okviru projekta “Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima”.  Nosilac projekta je Stručna služba za realizaciju Programa privrednog razvoja AP Vojvodine a finansijski su ga podržale Evropska unija i Austrijska agencija za razvoj.

Istog dana obeležava se dvogodišnjica osnivanja Edukativnog centra, a ovom prilikom nezaposleni će se upoznati s aktivnostima i programima koji Centar nudi, dok će se poslodavci upoznati s polaznicima obuka koje su organizovane u okviru projekta “Znanje svima“.

 • 13:00 O značaju projekta i obukama za nezaposlene govoriće :

  Miroslav Vasin, pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova
  Klaus Kaper, menadžer projekta, predstavnik Austrijske agencije za razvoj, Biroa za implementaciju EU projekata pri Austrijskoj ambasadi u Beogradu
  Dijana Benka – Rosić, direktorka Stručne službe za realizaciju Programa privrednog razvoja AP Vojvodine
  Budislav Medurić, direktor Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama
  Siniša Nadbandić, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje
  Nebojša Kukić, direktor Pokrajinske službe za zapošljavanje

  Prisutni će biti i polaznici obuka za kuvare, pekare i poslastičare, kojima će biti uručeni sertifikati o završenim obukama.

 • 13:30 Razgovor polaznika obuka sa poslodavcima iz Vojvodine u vezi mogućnosti njihovog zapošljavanja

 • 14:15 Koktel i degustacija jela koje su pripremali polaznici

 • 17:00 Predavanja za nezaposlene:

  Stimulativne mere za zapošljavanje – predstavnik Nacionalne službe za zapošljavanje
  EU standardi u funkciji uspešnog biznisa – direktorka Informativnog centra za poslovnu standardizaciju i sertifikaciju, Marija Vujaković
  Učenje na daljinu u Projektu „Znanje svima“ – direktorka  Stručne službe za realizaciju programa privrednog razvoja AP Vojvodine, Dijana Benka-Rosić

 • 17:30 Dodela sertifikata polaznicima obuka iz preduzetništva i inovacija, nemačkog jezika, kao i onima koji su pohađali obuke za marketing, menadžment i poslovanje u turizmu.

Satnicu možete preuzeti ovde: program “Dan otvorenih vrata”

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone