Predstavnici projekta „Znanje svima” prisustvovali obeležavanju Dana Dunava

Predstavnici projekta „Znanje svima” prisustvovali obeležavanju Dana DunavaU Kulturnom centru Grad u Beogradu danas je obeležen Dan Dunava, a konferenciji je prisustvovala i direktorka Službe za realizaciju programa razvoja AP Vojvodine Dijana Benka-Rosić, kao predstavnica službe koja je nosilac projekta „Znanje svima”. Naime, projekat „Znanje svima” finansira Evropska unija uz Austrijsku razvojnu agenciju, a u okviru projekta „Socijalno ekonomski razvoj dunavske regije u Srbiji”.

Predstavnici projekta „Znanje svima” prisustvovali obeležavanju Dana DunavaUvodne reči održali su zamenik šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Oscar Benedict, državna sekretarka u Ministarstvu turizma, trgovine i telekomunikacija Lukrecija Đeri i ministar savetnik u Ambasadi Austrije u Srbiji Wolfgang Wagner.

Na konferenciji je bilo reči i o ključnim delovima Teritorijalne marketing strategije i Plana marketinga destinacije, marketinga alata i turističkih proizvoda u Dunavskom regionu u Srbiji, o kojima je govorio menadžer Predstavnici projekta „Znanje svima” prisustvovali obeležavanju Dana Dunavaprojekta „Socijalno ekonomski razvoj dunavske regije u Srbiji“, Klaus Kapper. Usledila je panel diskusija na temu „Razvojne perspektive u dunavskoj regiji u Srbiji“ u kojoj su učestvovali direktorka Turističke organizacije Srbije Gordana Plamenac, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić.

Novi Sad, 25. jun 2015.

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone