Dodela sertifikata polaznicima obuka u projektu „Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima“

Dodela sertifikata polaznicima obuka u projektu „Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima“ održaće se u utorak, 9. septembra, u 12 časova u Edukativnom centru za obuke u profesionalnim i radnim veštinama, u ulici Industrijska 3, Novi Sad.

Pre dodele sertifikata, prisutnima će se obratiti ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, Miroslav Vasin, menadžer projekta, predstavnik Austrijske agencije za razvoj, Biroa za implementaciju EU projekata pri Austrijskoj ambasadi u Beogradu, Klaus Kaper, direktorka Stručne službe za realizaciju Programa privrednog razvoja AP Vojvodine, Dijana Benka-Rosić i direktor Edukativnog centra Budislav Medurić.

U 12.30 časova biće dodeljeni sertifikati polaznicima obuka za kuvare, pekare i poslastičare i polaznicima obuka za izradu suvenira i rukotvorina. Za 13 časova zakazan je razgovor polaznika obuka sa poslodavcima iz Vojvodine o šansama za zapošljavanje, a nakon toga, u 13.30 časova uslediće koktel i degustacija jela koje su pripremili polaznici obuka za kuvare, pekare i poslastičare.

Nosilac projekta „Znanje svima“ je Stručna služba za realizaciju programa privrednog razvoja AP Vojvodine uz partnerske institucije – Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, Edukativni centar za obuke u profesionalnim i radnim veštinama, Zavod za ravnopravnost polova i udruženja žena „Vrdničanka“ iz Vrdnika, „Kolevka Bačke“ iz Bača i „Slovenka“ iz Gložana.

Projekat „Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima“ finansijski su podržale Evropska unija i Austrijska agencija za razvoj.

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone