Usvojen Periodični izveštaj o realizaciji projekta „Znanje svima“

Усвојен Периодични извештај о реализацији пројекта „Знање свима“Treća sednica Upravnog odbora projekta „Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima“ održana je danas u Edukativnom centru za obuke u profesionalnim i radnim veštinama. Upravni odbor, sastavljen od predstavnika i predstavnica partnerskih institucija i organizacija, sumirao je dosadašnje aktivnosti u projektu i usvojio Periodični izveštaj o realizaciji projekta u periodu od 1. septembra 2013. godine do 31. avgusta 2014. godine.

Усвојен Периодични извештај о реализацији пројекта „Знање свима“Projekat „Znanje svima“ počeo je 1. septembra prošle godine i trajaće do 1. marta naredne godine, a nosilac projekta je Stručna služba za realizaciju programa privrednog razvoja AP Vojvodine. Partnerske institucije i organizacije su Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, pokrajinski Zavod za ravnopravnost polova, Edukativni centar i udruženja žena „Vrdničanka“ iz Vrdnika, „Slovenka“ iz Gložana i „Kolevka Bačke“ iz Bača.

DSCN1639Direktorka Stručne službe i predsednica Upravnog odbora Dijana Benka-Rosić upoznala je prisutne sa realizovanim aktivnostima a nakon sumiranja dosadašnjih aktivnosti, Upravni odbor usvojio je Periodični izveštaj.

Najavljene su i predstojece aktivnosti Projekta, kao i testiranje sistema za učenje na daljinu, koji bi uskoro trebalo da bude postavljen na sajt projekta „Znanje svima“.

Novi Sad, 2. septembar 2014.

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone