Усвојен Периодични извештај о реализацији пројекта „Знање свима“

Усвојен Периодични извештај о реализацији пројекта „Знање свима“Трећа седница Управног одбора пројекта „Иновативни систем за унапређење знања и вештина – Знање свима“ одржана је данас у Едукативном центру за обуке у професионалним и радним вештинама. Управни одбор, састављен од представника и представница партнерских институција и организација, сумирао је досадашње активности у пројекту и усвојио Периодични извештај о реализацији пројекта у периоду од 1. септембра 2013. године до 31. августа Усвојен Периодични извештај о реализацији пројекта „Знање свима“2014. године.

Пројекат „Знање свима“ почео је 1. септембра прошле године и трајаће до 1. марта наредне године, а носилац пројекта је Стручна служба за реализацију програма привредног развоја АП Војводине. Партнерске институције и организације су Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова, покрајински Завод за равноправност полова, Едукативни центар и удружења жена „Врдничанка“ из Врдника, „Словенка“ из Гложана и „Колевка Бачке“ из Бача.

Усвојен Периодични извештај о реализацији пројекта „Знање свима“Директорка Стручне службе и председница Управног одбора Дијана Бенка-Росић упознала је присутне са реализованим активностима а након сумирања досадашњих активности, Управни одбор усвојио је Периодични извештај.

Најављене су и предстојеце активности Пројекта, као и тестирање система за учење на даљину, који би ускоро требало да буде постављен на сајт пројекта „Знање свима“.

Нови Сад, 2. септембар 2014.