Sastanak partnera u projektu „Znanje svima“ posvećen aktivnostima završne faze projekta

Predstavnici Stručne službe za realizaciju programa privrednog razvoja AP Vojvodine, Pokrajinske službe za zapošljavanje i Nacionalne službe za zapošljavanje danas su održali sastanak u vezi sa planovima i aktivnostima u završnoj fazi projekta “Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima”.

Razgovaralo se o usklađivanju procedura i koordinaciji  između nosioca projekta – Stručne službe i partnerskih ustanova i organizacija – Nacionalne službe za zapošljavanje i Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, a u vezi sa daljom implementacijom projekta.

Tema sastanka bila je i kako rešiti probleme koji su se javili u vezi sa podnošenjem zahteva za dodelu subvencija za samozapošljavanje i zapošljavanje, sa kojima su se suočili polaznici obuka koji su odlučili da pokrenu sopstevni biznis. Razgovaralo se i o aktivnostima  predstojeće, završne faze projekta, koja podrazumeva uspostavljanje i promociju sistema za učenje na daljinu, kao i odabir nezaposlenih koji će pohađati obuke putem ovog sistema. Takođe, bilo je reči i o načinu za pristupanje platformi za učenje na daljinu, koja će biti postavljena na internet stranici projekta znanjesvima.rs.

Novi Sad, 23. oktobar 2014.

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone