NAJAVA! Dodela sertifikata, izložba i degustacija proizvoda nastalih u projektu „Znanje svima“

U sredu 17. decembra u 13.00 časova biće dodeljeni sertifikati nezaposlenima koji su pohađali obuke za kuvare, pekare i poslastičare i polaznicima obuka za izradu suvenira i rukotvorina u okviru projekta „Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima“. Dodelu će pratiti izložba rukotvorina i suvenira koje su izradili polaznici obuka kao i degustacija proizvoda koje su napravili polaznici obuka za kuvare, pekare i poslastičare.

Dodela sertifikata održaće se u Edukativnom centru za obuke u profesionalnim i radnim veštinama, ulica Industrijska 3, Novi Sad.

Prisutnima će se u 13.00 časova obratiti Miroslav Vasin, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova; Milan Polak, menadžer Grant šeme projekta “Socijalno-ekonomski razvoj Dunavske regije u Srbiji”, predstavnik Austrijske agencije za razvoj, Biroa za implementaciju EU projekata pri Austrijskoj ambasadi u Beogradu; Dijana Benka-Rosić, direktorka Stručne službe za realizaciju programa privrednog razvoja AP Vojvodine; Vesna Šijački, direktorka pokrajinskog Zavoda za ravnopravnost polova i Budislav Medurić, direktor Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama. U 13.30 časova biće dodeljeni sertifikati, a za 14.00 časova zakazan je razgovor polaznika obuka sa poslodavcima iz Vojvodine o šansama za zapošljavanje. Izložba suvenira i rukotvorina biće otvorena u 14.30 časova nakon čega će uslediti koktel i degustacija proizvoda koje su pripremili polaznici obuka za kuvare, pekare i poslastičare.

Nosilac projekta „Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima“ je Stručna služba za realizaciju programa privrednog razvoja AP Vojvodine uz partnerske institucije – Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, Edukativni centar za obuke u profesionalnim i radnim veštinama, Zavod za ravnopravnost polova i udruženja žena „Vrdničanka“ iz Vrdnika, „Kolevka Bačke“ iz Bača i „Slovenka“ iz Gložana.

Projekat su finansijski podržale Evropska unija i Austrijska agencija za razvoj.

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone