Polaznici obuka u projektu „Znanje svima“ na časovima u Regionalnom edukativnom centru Banat u Zrenjaninu

Polaznici obuka u projektu „Znanje svima“ na časovima u Regionalnom edukativnom centru Banat u ZrenjaninuDirektorka Službe za realizaciju programa razvoja AP Vojvodine Dijana Benka-Rosić i direktor Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama Budislav Medurić posetili su danas Regionalni edukativni centar Banat u Zrenjaninu. Naime, upravo u ovoj ustanovi poslednja grupa od pedeset polaznika obuka u projektu „Znanje svima” pohađa časove nemačkog i engleskog jezika.

Edukativni centar, koji je partnerska ustanova u projektu „Znanje svima” istovremeno je i partnerska ustanova projekta „Obrazovanjem do lakšeg zapošljavanja-E3” koji u okviru IPA programa „Socijalno – ekonomski razvoj dunavske regije u Srbiji”, sprovodi Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj – Banat, osnivač Regionalnog edukativnog centra Banat.

Poslednja grupa polaznika u projektu „Znanje svima” pohađa obuke u Zrenjaninu a tokom današnje posete polaznici su informisani o sistemu za učenje na daljinu koji je postavljen na interenet stranicu projekta „Znanje svima” i koji besplatno mogu koristiti nezaposleni iz Vojvodine ukoliko žele da se doškoluju i prekvalifikuju. Pored ovoga, polaznici su upoznati i sa obukama i programima koji se realizuju u Edukativnom centru u Novom Sadu, ustanovi koja je po svrsi i strukturi slična Regionalnom edukativnom centru Banat.

Polaznici obuka pokazali su veliko interesovanje za sistem za učenje na daljinu, postavljali su brojna pitanja, a neki od njih odmah su se i prijavili za učenje na daljinu, na internet stranici www.znanjesvima.rs/prijava/.

Zrenjanin, 13. februar 2015.

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone