Полазници обука у пројекту „Знање свима“ на часовима у Регионалном едукативном центру Банат у Зрењанину

Полазници обука у пројекту „Знање свима“ на часовима у Регионалном едукативном центру Банат у ЗрењанинуДиректорка Службе за реализацију програма развоја АП Војводине Дијана Бенка-Росић и директор Едукативног центра за обуке у професионалним и радним вештинама Будислав Медурић посетили су данас Регионални едукативни центар Банат у Зрењанину. Наиме, управо у овој установи последња група од педесет полазника обука у пројекту „Знање свима” похађа часове немачког и енглеског језика.

Едукативни центар, који је партнерска установа у пројекту „Знање свима” истовремено је и партнерска установа пројекта „Образовањем до лакшег запошљавања-Е3” који у оквиру ИПА програма „Социјално – економски развој дунавске регије у Србији”, спроводи Регионални центар за друштвено-економски развој – Банат, оснивач Регионалног едукативног центра Банат.

Последња група полазника у пројекту „Знање свима” похађа обуке у Зрењанину а током данашње посете полазници су информисани о систему за учење на даљину који је постављен на интеренет страницу пројекта „Знање свима” и који бесплатно могу користити незапослени из Војводине уколико желе да се дошколују и преквалификују. Поред овога, полазници су упознати и са обукама и програмима који се реализују у Едукативном центру у Новом Саду, установи која је по сврси и структури слична Регионалном едукативном центру Банат.

Полазници обука показали су велико интересовање за систем за учење на даљину, постављали су бројна питања, а неки од њих одмах су се и пријавили за учење на даљину, на интернет страници www.znanjesvima.rs/prijava/.

Зрењанин, 13. фебруар 2015.