Predstavnici Austrijske agencije za razvoj posetili Službu za realizaciju programa razvoja AP Vojvodine u četvrtoj monitoring misiji

Delegacija Austrijske agencije za razvoj posetila je danas Službu za realizaciju programa razvoja AP Vojvodine. Monitoring poseta deo je kontinuiranog rada Austrijske agencije za razvoj na pružanju podrške i pomoći pri implementaciji projekata koji su finansirani Grant šemom IPA programa Evropske unije „Socijalno-ekonomski razvoj Dunavske regije u Srbiji. „Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima“ jedan je od ovih projekata, a nosilac projekta je Služba za realizaciju programa razvoja AP Vojvodine.

Predstavnici Austrijske agencije za razvoj, na čelu sa menadžerom komponente Grant šeme Milanom Polakom, osvrnuli su se na predložene aktivnosti i preporuke koje su usledile nakon prethodne monitoring posete. Sa direktorkom Službe za realizaciju programa razvoja AP Vojvodine, Dijanom Benkom – Rosić i njenim saradnicama razgovarali su i o usklađenosti planiranih aktivnosti, rezultata i ciljeva sa onima koji su do sada realizovani, te o budžetu, ugovorima i ostaloj projektnoj dokumentaciji.

Projekat „Znanje svima“ počeo je da se realizuje u septembru 2013. godine, a njegova ukupna vrednost je 310.063,90 evra. Pored Službe za realizaciju programa razvoja AP Vojvodine, u realizaciji, kao partneri, učestvuju i Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, Edukativni centar za obuke u profesionalnim i radnim veštinama, Zavod za ravnopravnost polova i udruženja žena „Vrdničanka“ iz Vrdnika, „Kolevka Bačke“ iz Bača i „Slovenka“ iz Gložana.

Novi Sad, 4. februar 2015.

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone