Poslodavci iz Vojvodine s polaznicima obuka u projektu “Znanje svima” razgovarali o šansama za zapošljavanje

Poslodavci iz Vojvodine s polaznicima obuka u projektu “Znanje svima” razgovarali o šansama za zapošljavanjeU okviru projekta “Znanje svima” organizovan je još jedan u nizu susreta poslodavaca i polaznika obuka, kako bi u direktnoj komunikaciji razgovarali o šansama za zapošljavanje. Ovi susreti prilika su i da se poslodavci upoznaju sa ciljevima i sadržajem projekta, kao i sa obukama koje se sprovode u projektu “Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima”. Akcenat je stavljen na obuke za kuvare, pekare i poslastičare, koje je do sada pohađalo osamdeset nezaposlenih iz svih krajeva Vojvodine.

Poslodavci iz Vojvodine s polaznicima obuka u projektu “Znanje svima” razgovarali o šansama za zapošljavanjePoslodavci su se na licu mesta upoznali sa nezaposlenima koji su trenutno na obukama, a uručen im je i spisak svih onih koji su završili obuke, kako bi lakše stupili s njima u kontakt. Na kraju sastanka, poslodavci su bili u prilici da degustiraju jela koja su napravili polaznici obuka i tako se i sami uvere u veštine i znanja koje su polaznici stekli tokom tromesečnog kursa.

Sastanak je vodila direktorka nosioca projekta – Stručne službe za realizaciju plana privrednog razvoja AP Vojvodine, Dijana Benka-Rosić, a prisutni su bili i predstavnici partnerskih institucija – Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama, Nacionalne službe za zapošljavanje i Pokrajinske službe za zapošljavanje.

 Novi Sad, 31. oktobar 2014.

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone