Послодавци из Војводине с полазницима обука у пројекту “Знање свима” разговарали о шансама за запошљавање

Послодавци из Војводине с полазницима обука у пројекту “Знање свима” разговарали о шансама за запошљавањеУ оквиру пројекта “Знање свима” организован је још један у низу сусрета послодаваца и полазника обука, како би у директној комуникацији разговарали о шансама за запошљавање. Ови сусрети прилика су и да се послодавци упознају са циљевима и садржајем пројекта, као и са обукама које се спроводе у пројекту “Иновативни систем за унапређење знања и вештина – Знање свима”. Акценат је стављен на обуке за куваре, пекаре и посластичаре, које је до сада похађало осамдесет незапослених из свих крајева Војводине.

Послодавци из Војводине с полазницима обука у пројекту “Знање свима” разговарали о шансама за запошљавањеПослодавци су се на лицу места упознали са незапосленима који су тренутно на обукама, а уручен им је и списак свих оних који су завршили обуке, како би лакше ступили с њима у контакт. На крају састанка, послодавци су били у прилици да дегустирају јела која су направили полазници обука и тако се и сами увере у вештине и знања које су полазници стекли током тромесечног курса.

Састанак је водила директорка носиоца пројекта – Стручне службе за реализацију плана привредног развоја АП Војводине, Дијана Бенка-Росић, а присутни су били и представници партнерских институција – Едукативног центра за обуке у професионалним и радним вештинама, Националне службе за запошљавање и Покрајинске службе за запошљавање.

Нови Сад, 31. октобар 2014.