Stručna služba u poseti Dečjem selu u Sremskoj Kamenici

Dečjem selu u Sremskoj Kamenici uručeni slani i slatki proizvodi nastali na obukama u projektu „Znanje svima“

Stručna služba u poseti Dečjem selu u Sremskoj KameniciDirektorka Stručne službe za realizaciju programa privrednog razvoja AP Vojvodine, Dijana Benka-Rosić, zajedno sa svojim saradnicama danas je posetila Dečje selo u Sremskoj Kamenici, a ovom prilikom zaposlenima i štićenicima ove ustanove uručeni su slani i slatki proizvodi nastali na obukama za kuvare, pekare i poslastičare, koje su organizovane u okviru projekta „Znanje svima“.

Projekat „Znanje svima“ bavi se prekvalifikacijom i doškolovavanjem nezaposlenih, kroz obuke za kuvare, pekare, poslastičare, za marketing, menadžment i poslovanje u turizmu, kao i za preduzetništvo i inovacije, te učenje engleskog i nemačkog jezika. Kao takav, mogao bi biti koristan i štićenicima Dečjeg sela, koji bi u perspektivi, pohađanjem obuka povećali šanse za zapošljavanje i samozapošljavanje.

Nakon uručenja proizvoda i upoznavanja sa projektom „Znanje svima“, Stručnoj službi, na čelu sa direktorkom Rosić, zaposleni u Dečjem selu predali su zahvalnicu.

Novi Sad, 25. novembar 2014.

Подели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone