Projekat “Znanje svima” predstavljen na Sajmu zapošljavanja

Projekat “Znanje svima” predstavljen na Sajmu zapošljavanjaProjekat “Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština – Znanje svima” predstavljen je danas na Sajmu zapošljavanja, koji organizuje novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u saradnji sa Gradom Novim Sadom. Sajam zapošljavanja, trinaesti po redu, održan je na Spensu, a svoj štand imao je i Edukativni centar za obuke u profesionalnim i radnim veštinama.

Posetioci Sajma zapošljavanja informisani su o mogućnostima prekvalifikacije i doškolovavanja kroz obuke u projektu „Znanje svima“, kao i o načinima prijavljivanja, te o uslugama Nacionalne službe za zapošljavanje koja je Projekat “Znanje svima” predstavljen na Sajmu zapošljavanjaposrednik u odabiru polaznika.

Na sajmu se predstavilo oko 50 poslodavaca, koji su prijavili više od 300 slobodnih radnih mesta. Nezaposleni su bili u prilici da traže posao u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, ugostiteljskoj, mašinskoj, saobraćajnoj, tekstilnoj, tehnološkoj, grafičkoj, prehrambenoj, poljoprivrednoj i medicinskoj struci.

Priliku da pronađu posao imali su i informatičari, poslovni sekretari, socijalni radnici, prevodioci, menadžeri, savetnici za prodaju životnog osiguranja, personalni asistenti, gerontodomaćice, psiholozi, defektolozi, podopolagači, armirači, frizeri, Projekat “Znanje svima” predstavljen na Sajmu zapošljavanjatelefonisti, higijeničari i nekvalifikovani radnici.

Novi Sad, 8. maj 2014.