Пројекат “Знање свима” представљен на Сајму запошљавања

Пројекат “Знање свима” представљен на Сајму запошљавањаПројекат “Иновативни систем за унапређење знања и вештина – Знање свима” представљен је данас на Сајму запошљавања, који организује новосадска филијала Националне службе за запошљавање у сарадњи са Градом Новим Садом. Сајам запошљавања, тринаести по реду, одржан је на Спенсу, а свој штанд имао је и Едукативни центар за обуке у професионалним и радним вештинама.

Посетиоци Сајма запошљавања информисани су о могућностима преквалификације и дошколовавања кроз обуке у пројекту „Знање свима“, као и о начинима пријављивања, те о услугама Националне службе за запошљавање која је Пројекат “Знање свима” представљен на Сајму запошљавањапосредник у одабиру полазника.

На сајму се представило око 50 послодаваца, који су пријавили више од 300 слободних радних места. Незапослени су били у прилици да траже посао у економској, комерцијалној, трговачкој, правној, угоститељској, машинској, саобраћајној, текстилној, технолошкој, графичкој, прехрамбеној, пољопривредној и медицинској струци.

Прилику да пронађу посао имали су и информатичари, пословни секретари, социјални радници, преводиоци, менаџери, саветници за продају животног осигурања, персонални асистенти, геронтодомаћице, психолози, дефектолози, подополагачи, армирачи, фризери, Пројекат “Знање свима” представљен на Сајму запошљавањателефонисти, хигијеничари и неквалификовани радници.

Нови Сад, 8. мај 2014.