Пројекат „Знање свима“ представљен у Удружењу жена „Словенка“ у Гложану

Пројекат „Знање свима“ представљен у Удружењу жена „Словенка“ у ГложануПредставнице Службе за реализацију програма развоја АП Војводине данас су посетиле Удружење жена „Словенка” у Гложану и чланицама удружења представиле пројекат „Знање свима”, чији носилац је Служба. Удружење жена „Словенка” из Гложана је, уз удружења жена „Колевка Бачке” из Бача и „Врдничанка” из Врдника, партнерска организација која уз Службу за реализацију програма развоја АП Војводине учествује у реализацији овог пројекта.

Пројекат „Знање свима“ представљен у Удружењу жена „Словенка“ у ГложануДиректорка Службе за реализацију програма развоја АП Војводине, Дијана Бенка – Росић обратила се чланицама овог удружења и објаснила основне циљеве пројекта „Знање свима”, осврнула се на обуке које су до сада реализоване и на резултате који су постигнути током пројекта. Она је истакла важност једног од циљева пројекта – система за учење на даљину, чије кориснице би, између осталих, требало да буду управо жене из руралних војвођанских подручја, а све у Пројекат „Знање свима“ представљен у Удружењу жена „Словенка“ у Гложануциљу њихове преквалификације и дошколовавања, односно економског и социјалног оснаживања.

Присутнима се обратила и председница Удружења жена „Словенка”, Виера Мишковицова, а директор Едукативног центра за обуке у професионалним и радним вештинама, Будислав Медурић, представио је установу на чијем је челу, а у којој су реализоване обуке за незапослене у пројекту „Знање свима”.

Нови Сад, 9. фебруар 2015.