Презентација пројекта „Бесплатном обуком до посла“ у Бечеју

Презентација пројекта „Бесплатном обуком до посла“ у БечејуПрезентација бесплатних обука намењених незапосленим лицима под називом „Бесплатном обуком до посла“ одржана је у Бечеју 07.03.2016. године у просторијама Националне службе за запошљавање.

Будислав Медурић, директор Едукативног центра и Дијана Бенка Росић, директорка Службе за реализацију програма развоја АП Војводине, незапосленим лицима представили мисију, циљеве и капацитете Центра, врсте обука које се спроводе, начин пријављивања, сертификате и могућност запошљавања уз подстицајна средства Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова. Такође су презентована искуства полазника обука који су отворили сопствене предузетничке радње након завршене обуке.

Полазници обука из Бечеја, Лидија Милосављевић и Боривој Божић, представили су своја искуства са учешћа на обукама у Едукативном центру.

Након презентације уследио је разговор са присутнима који су показали велико интересовање за учешће на обукама. Постављали су многобројна питања везано за трајање обука, обуке које су у току, као и могућностима коришћења смештајних капацитета Центра.

07.03.2016.